Welkom bij Uitvaartzorg Cromboom

Uitvaartzorg Cromboom

De levensweg die we bewandelen gaat gepaard met heel wat gebeurtenissen. Warme, plezierige gebeurtenissen, maar ook minder fijne momenten kruisen ons leven.
Het overlijden van een naaste staat ons allen te wachten tijdens deze tocht. Een moeilijke periode waarin verdriet gesteund wordt door de mooie herinneringen. Het ontnemen van een dierbare, brengt helaas ook vele vragen en de regeling van praktische zaken met zich mee.
Verdriet wegnemen kunnen wij helaas niet. Wat wij wel kunnen, is het draaglijker te maken door samen met u, de familie, de nabestaanden, te zorgen voor een mooi en warm afscheid.

Liefhebben is
beschutten, zonder vast te houden
ruimte scheppen voor de eeuwigheid
en daarom loslaten en zeggen: doe maar, ga maar
zo lang, zo ver als nodig is
kijk maar niet om, ik wacht, ik blijf.

- Kris Gelaude -


 


Bij het overlijden van uw dierbare zijn wij dag en nacht bereikbaar 7 op 7

Nieuws

Nieuw dak funerarium Kortenberg

Nieuw dak funerarium Kortenberg

Van maandag 8 tot en met vrijdag 19 juli 2024 zal het dak in het funerarium te Kortenberg vernieuwd worden. Hierdoor is het gebouw deze week niet toegankelijk. Onze dienstverlening verandert niet, we wijken voor begroetingen en uitvaarten uit naar ons funerarium te Leefdaal of een andere locatie naar keuze.

Allerheiligen bloemenverkoop en opendeurdagen

Allerheiligen bloemenverkoop en opendeurdagen

Op zaterdag 26 en zondag 27 oktober 2024 kan u van 10 tot 16 uur, zowel in Kortenberg als in Leefdaal, terecht voor uw bloemstukken voor Allerheiligen. U kan zowel echte als zijden bloemstukken bestellen. Wij hebben ook verschillende gedenkartikelen, juwelen, mini-urnen...
Komt u graag op een ander moment langs? U kan ons hiervoor steeds telefonisch contacteren.

directions_walk

Nieuw pad langs funerarium Leefdaal

Wij zijn druk bezig met de nodige formaliteiten inorde te brengen voor het vernieuwen van het pad langs het funerarium te Leefdaal. Wij doen ons uiterste best om het huidige pad dat in zeer slechte staat is zo snel mogelijk te kunnen vernieuwen. Dit gaat gepaard met verplichte rioleringswerken vanwege de vernieuwing van de Dorpstraat.

NIEUWE NAAM

NIEUWE NAAM

Vanaf 1 januari 2024 werd de naam gewijzigd naar Uitvaartzorg Cromboom.

Onze diensten

Voorzorg

U kan zelf uw uitvaart vooraf regelen/ bespreken in de mate dat u dit wenst.

Uitvaart

Bij ons kan iedereen op zijn manier afscheid nemen van hun dierbare.

Nazorg

Wij bieden ook nazorg aan. Na de uitvaart zijn er nog tal van administratieve formaliteiten die in orde gebracht moeten worden. U krijgt van ons vooraf ingevulde documenten waarmee u zelf de administratie kan voltooien.
Daarnaast werken wij ook samen met Legacio. Zij kunnen voor jullie de hele administratie en nalatenschap in orde brengen en verzorgen.

Bloemen

Alle bloemen en bloemstukken voor de begrafenis of uitvaart kunnen via ons besteld worden. U kan zowel zijde bloemen als natuurlijke bloemen bestellen.

Muziek

Beluister gerust onze Playlist met uitvaartmuziek.

Drukkerij

Wij beschikken over een eigen druk machine. Hierdoor kunnen wij ons drukwerk volledig personaliseren. U kan bij ons ook terecht voor misboekjes, uitnodigingen, condoleance kaartjes, ...

Grafwerk

Wij verzorgen ook grafwerk.

Uitvaartzorg Cromboom

Funerarium Leefdaal

Dorpstraat 533A, 3061 Leefdaal
Enkel open op afspraak.

Funerarium Kortenberg

Kiewitstraat 40, 3070 Kortenberg
Enkel open op afspraak.

Follow

expand_more

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x